Trapphusrenovering – infobrev 3

Från och med nu hittar du all info om trapphusrenoveringen här under aktuellt. Nytt på sajten är också den nya trädgårdssidan. Det är vår egen Sandra Olofsson som har gjort de fina ritningarna över trådgården. In och kika.

Här är informationsbrev nr 3 från Säker Bostad AB, som du fick i brevlådan i januari. Har du frågor, kontakta Säker Bostad AB via mejl: brftroskverket@sakerbostad.se

Hej!

Nu är trapphusmålningen påbörjad och allt flyter på bra. Vi kommer däremot behöva göra vissa justeringar i vår arbetsordning av trapphusmålningen. I den uppdaterade tidsplanen på sida 2 hittar ni information om detta. Notera att installationen av säkerhetsdörrar inte påverkas av ändringarna. Nästa informationsutskick delas ut under V4, och då får ni mycket viktig information gällande postboxar och era nya säkerhetsdörrar.

Rent i trapphusen

Om ni har dörrmattor, blommor, ljuslyktor mm. i trapphuset ber vi vänligen om att alla ska ta bort sina saker utanför sina dörrar och håller det fritt från föremål. Vi har märkt att det fortfarande finns saker i trapphuset, och det är viktigt att detta plockas bort så snart som möjligt. Säker Bostad ansvarar inte för om de saker som står i trapphusen blir smutsiga eller skadade.

Följande arbeten återstår av entreprenaden:

  • Trapphusmålning
  • Fastighetsboxar
  • Nya säkerhetsdörrar
  • Renovering av entréportar
  • Nya armaturer
  • Installation postboxar

Frågor & funderingar

Om du som boende i föreningen har frågor eller funderingar kring entreprenaden så kan du ställa dem till oss, helst via mail. Vi har skapat en separat mail som endast är till för er förening och den når ni på: brftroskverket@sakerbostad.se

Här kan ni ställa frågor och anmäla eventuella fel som dyker upp under entreprenadens gång. Vi påminner också om att information om entreprenaden finns i sophuset. Viss info kommer också att finnas i respektive trapphus.

Med vänliga hälsningar

Säker Bostad AB